6. apr, 2018

Elitloppet 2018

Elitloppet 2018
 

I år har vi beslutat att erbjuda våra medlemmar till att få uppleva Elitloppet tillsammans. Klubben står för hotell inkl frukost, båtbiljett och bilresa. Det enda du behöver betala är inträdet och mat under resan.

 

Vi kommer utgå från travet lördag 26 maj via bilar och tar båten som går 07:15 till Nynäshamn. Båten går hem måndag 2maj klockan 11:25 tillbaka till Gotland.

 

Vi kommer bo på Hotell Dialog. Kungens Kurva är det närmsta shoppingcentret där du till exempel kan hitta världens största Ikeavaruhus och Nordens största biograf. Mittemot hotellet finns en busshållplats, och du kan promenera till den närmaste tunnelbanestationen på 15 minuter. Stockholms centrum ligger 20 minuters bilresa bort. 

 

De som inte vill åka på Elitloppslördagen kommer kunna ta bilen och göra något annat roligt den dagen som kanske att åka till Börjes, Mall of Scandinavia, Ikea, eller varför inte bara stanna kvar och slappa på hotellet?

 

Anmälan sker till gotlandsrusstravklubb@gmail.comoch i din anmälan ska för- och efternamn på personerna som ska med finnas och personnummer på alla personerna.

 

Sista anmälningsdag är torsdag 12 april kl 18.00. Vi har 16 platser men de som har anmält sitt intresse tidigare har förtur. Där efter gäller det att vara först till kvarn. De som intresseanmält sig tidigare måste anmäla sig igen för att försäkra sin plats.

 

Mer detaljerad reseplan kommer närmre.